En liten skräcknovell om att var desperat och ha ett oroligt sinne.

image1Jag är en orolig typ, så säg mig! Vad gör man? Jag var ute och gick. Mådde dåligt.Oroade mig för mycket. Vad gör man av denna smärta? Jag kom till en skogsdunge. Där fanns en enslig kyrkogård. Jag är mörkrädd. Dunkelt belyst var det av månens sken. Jag såg en löjligt äcklig skugga i närheten av en gravsten. Där stod en liten ful typ. Han äcklade mig. Han hade en flortig liten jävla ful pommes-mustach som dröp av gammal fett av gamla matrester. Han var ful. Jag tog fram min stora köttkniv. Han reagerade inte. Han var väl så upptagen med att vara ful. Jag gick fram till honom och såg auktoritär ut. Han brydde sig inte. Jag sa åt honom att ta bort det där fula flinet annars skulle jag sprätta bort den där jävla mustaschen och dessutom rätta till hans fula Adrien Brody näsa. Så snorkråkorna kunde få syre att andas.

Han tittade upp en kort sekund som kändes hånfullt lång. sedan tittade han ner igen. Jag gjorde som jag lovat. Ett snabbt snitt som sprätte upp hans överläpp och skar bort en bit av hans fula kråknäbb till näsa. Han stönade till av smärta och höll sig för sin blödande näsa. Jag passade då på innan hans reaktion blev för stor att göra ett snabbt snitt över hans halspulsåder. Den gick helt av. Blodet sprutade. Han dog snabbt.


Jag gick där ifrån med min blanka sylvassa kniv. Så vackra var bloddropparna i den karga senhösten. Och den bilden etsar sig kvar. Vilken lycka. Jag hade gjort ngt bra. Förskonat världen från en ful näsa och en äcklig pommes-mustasch. Och luften luktade tallbarr, blod och frisk naturdoft. Vad vackert det var detta lilla ögonblick då en äcklig man gick över till en annan värld. Vart han tog vägen vet jag ej. Men nu ligger hans skelett där så vackert bland gravstenar där skogens alla växter slingrat sig kring hans ben och blommor växer ur kraniets tomma ögonhålor. Detta är estetik. Min egna lilla skapelse.


Så om du ser mig en dag med en vattnig blick. Med panik och rädsla i mina ögon. Ring ingen myndighet. Jag är bara ett löjligt fån som gömmer huvudet i sanden. Bara en dödlig med förmåga att bli en övermänniska. Men vad spelar det för roll när man känner sig som en fejk. När jag alltid sagt till er alla. Bli goda för guds skull. Jag är bara den oroliga typen.

EMO!!!

image2Är så jävla trött på uttrycket EMO och att det börjar bli som en kultur för ungdomar. Fattar de inte att det är en sjukdom och inget man ska sträva efter för att det har förvandlads till någon sjuk jävla statusgrej.

Detta är en jätte bra beskrivning på vad EMO är:

Ett rum har fyra hörn.
Fem stycken EMO-ungdomar är i detta rum.
Fyra av dom sätter sig i varsitt hörn, den femte blir alltså utan.
Den Femte sätter sig då i mitten av rummet och rispar sig i armen och kvider;
"Varför fick inte jag ett hörn, buhuuuuu"

Är prins John i Disney´s Robin Hood bög?

image3Har länge funderat över om prins John i Robin Hood är bög. Detta pga att han uttalar orden ÅÅÅH, det är Robin Hood jag vill ha! Jag ska ge honom! Jag ska ge honom! Detta uttalar han medan han samtidigt suger på något som mycket väl skulle kunna vara en penis. Känns inte detta beteende lite gay? Eller är det jag som har fel?

Är kameler framtiden?

image4Är kameler framtiden? Ja det är den ständiga frågan jag tycker vi alla bör ställa. Jag stod i dag på Jämshögs toalett och kissade när vissa funderingar började dyka upp i mitt huvud. Malin skrev en dag i sin bilddagbok till en bild "kameler är framtiden". Först nu började jag tänka följande:

Tänk om det är så att kamelerna ska ta över världen. I Terminator tex är det ju maskinerna som tar över världen. Kan ju vara en teori eftersom tekniken tar över allt mer. Men jag tror inte vi ska bortse från mindre uppenbara hot som kameler. Jag har även sett filmerna X-Men där man säger att ibland kan evolutionen ta ett långt steg i utvecklingen. Vilket i det sammanhanget betyder att vissa har blivit födda med vissa förmågor och blivit övermänniskor som kan upplevas som ett hot som vill ta över världen. Dessa mutationer de här människorna har är ngt genetiskt som utvecklats. Kan ju mycket väl vara så att det dyker upp människor som på ngt sätt föds med ngn kamelmutation. Så att vi utvecklas till ngn blandning mellan kamel och människa och den rasen som vi nu tar för given kommer att bli utrotad. Pratas ju om en massa profetior och teorier om hur världen ska gå under. Jag tror faktiskt att kameler är det största hotet.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0