SVAMPTROLL

Någon som vill gå med i min förening som bygger på att stödja svamptrollen så att de får ett bra liv och sprids mer? Vad vore världen utan svamptroll? Svamptrollen är framtiden!!! Och de är inte så elaka som de ser ut på bilden. De är bara lite fientliga mot svampplockare för att de kan förväxlas med stolt fjällskivling men de är faktiskt levande varelser med äkta känslor.

image15

I Love You Phillip Morris

Ännu en film jag ser fram emot. Men den har inte premiär förrän tidigast 2009 eller så sent som 2010 om man har otur. Jim Carrey och Ewan McGregor har huvudrollerna i denna dramkomedi. Lite fakta om filmen och dess handling:

I Love You Phillip Morris beskrivs som en svart komedi och är regidebut för Glenn Ficarra och John Requa, manusförfattar-teamet bakom den hysteriskt elaka Bad Santa där Billy Bob Thornton spelade nerdekad tomte. Och handlingen i I Love You Phillip Morris verkar minst sagt skruvad den också. Ändå är den faktiskt baserad på en verklig historia. Jim Carrey ska spela Steven Russell, en gift far som hamnar i fängelse. Då han sitter inne blir han förälskad i sin cellkamrat, Phillip Morris. Så förälskad att då Morris friges så försöker han rymma för att hitta honom - inte mindre än fyra gånger. En gång bland annat genom att använda en grön penna och en hink vatten för att göra om sin fängelsedräkt, och en annan gång genom att låtsas dö i AIDS och skriva sin egen dödsattest. Istället för att komma ut slutar det med att Russells rymningsförsök ger honom 144 år i fängelse.

image14

Biopremiärer Sommaren 2008

Här är min lilla sammanfattning av de filmer jag planerat att se denna sommar. Kanske kan tipsa de av mina vänner som läser detta och eventuellt har samma filmsmak som mig. Här nedan står de premärer på svenska biografer som man har att se fram emot i sommar:

1:e maj
Iron Man

22:e maj
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

11:e juni
The Happening

13:e juni
The Incredible Hulk

2:e juli
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

11:e juli
Mamma Mia! - The Movie

25:e juli
The Dark Knight

22:e augusti
Arn - Riket vid vägens slut

image13







Nekrofili?

Hahaha fick lite skumma funderingar som jag suttit och filosoferat över ikväll. Lite  tankar om vad jag egentligen har för läggning. Att tända på döda människor kallas ju för nekrofili. Men är det samma sak med andra döda ting som tex filmer, böcker eller en riktigt bra skiva. I så fall kan nog jag kalla mig för nekrofil. Man kan ju ha en intensiv längtan efter att lägga sig och läsa en bra bok eller få sätta sig och se en underbar film. Och min dvd-samling är ju det jag älskar mest av allt och kan ha en dragning till att komma hem till den när jag varit hemifrån. Kan man kalla detta för nekrofili?

image11

RSS 2.0