Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

AT LAST! My arm is complete again.


Ödlesnusk

Hahaha läste detta för några dagar sen i boken "Jurassic Park - The Lost World" skriven av Michael Crichton. Men scenen var ganska rolig på ett galet sätt för att man hade förväntat sig att ngt helt annat skulle hända. Ska återge denna scen som jag önskar att de hade tagit med i filmversionen:

Thorne fick ett tydligt intryck av att tyrannosaurien iakttog dem, att dess blick skärskådade var och en av dem. Med sitt trubbiga tryne puffade den till bilens ena flank, som om den ville undersöka dess vikt och testa den som en tänkbar motståndare. Thorne klammarade sig fast vid ratten och höll andan.
Och därefter - plötsligt - retirerade tyrannosaurien och vände bilen ryggen. Så lyfte den på svansen och backade emot dem. De hörde svansen skrapa mot biltaket och såg det väldiga bakpartiet komma nämre...

Och så satte sig besten på motorhuven och fick bilen i gungning och tryckte ner kofångaren mot marken med sin enorma tyngd. Först rörde den sig inte utan nöjde sig helt sonika med att sitta där. Men efter en stund började den hastigt att vicka fram och tillbaka med höfterna, så att det gnisslade i metallen.
"Vad innerst i...?" sa Eddie.
Tyrannosaurien reste sig och bilen kom i rätt läge igen, och Thorne observerade att motorhuven blivit insmetad med någonting vitt och klibbigt. Djuret gav sig genast av längs stigen och uppslukades av djungeln.


Ja som ni kanske förstod så var det som skedde att skräcködlan mäkte in sitt revir med någon klibbig smet på bilen som den ansåg som ett okänt objekt. Under en senare diskussion i bilen kommer de då därför på att det är en hane pga den klibbiga vita smeten på bilens motorhuv. Måste bara återge en liten bit till som efterföljer denna incidenten:

Eddie studerade motorhuven med en olycklig min. "Hoppas vi kan få bort det där", sa han. "Jag tog med mig lite lösningsmedel, men jag räknade faktiskt inte med nåt sånt där... ödlesnusk."


hahaha klockren replik. Varför kunde inte Spielberg ta med denna hysteriskt roliga scen i sin film?

 


Allrighty Then!

Så här ser det ut när jag mediterar likt en viss djurdetektiv. Har jag tur så lyckas jag få kontakt med och frammana en sexgudinna.

http://www.youtube.com/watch?v=e7pX9IHTDn8


Paul The Almighty

I AM PAUL ALMIGHTY. MY WILL BE DONE.


Bananer i Pyjamas

För er som drömt mardrömmar om "Bananer i pyjamas". Här får ni en anledning till. Skalar man och dödar en banan så kommer den i all framtid att besöka en i mardrömmarna.


Why so serious?

Ja precis: Why so serious?

Det är ett citat från Jokern i nya Batman-filmen. Det kan man tolka hur man vill, men jag tolkar det att man inte nödvändigtvis behöver ta sig själv på allt för stort allvar. Jag har mycket funderingar kring vilken stil jag ska ha som fotograf. När jag satt och grubblade så var det något som slog mig. Film och humor det är de saker som ligger mig varmast om hjärtat. Då borde det ju vara en naturlig sak för mig att avända detta i mitt skapande. Jag menar inte med det att jag ska låsa mig vid detta. Och humorn är inte något som ska influera alla bilder. Men ironin kan ju komma fram naturligt när man framställer foto inspirerade av filmscener vilket hela tiden varit lite av min grej. Så jag ska under mina perioder för arbeten med egna projekt jobba fram idéer och utföra dem. Det kanske kan bli min framtid om jag vågar tro på mig själv. Så modeller är ni intresserade så bara säg till. Just nu är bilder på favoritregissören Tim Burton som är temat.


Lakrits is the shit!

Är så glad över att vi har vår egna stylist i klassen. En kille man kan prata med om smink, frisyrer och sådant. Kan vara bra när man fotar och i det verkliga livet också. Han jag pratar om är förstås Dennis.

Och på tal om något helt annat: Lakrits är gott!


PALLEISMEN

Redovisning imorgon. Vi har fått i uppgift att skapa en egen religion som vi sedan ska göra en rolig redovisning av. Vi kom fram till religionen "Palleismen" som går ut på att alla ska dyrka mig "Palle" för att få uppleva sann lycka. Att uppnå lycka är att få se Palles leende och en bra liknelse att framställa Palle med är ett geléhallon som man tuggar på 6 gånger. Det enda mörker man kan känna är det som är utanför Palleismen. Frånvaron av Palles närhet. I hans närhet får man skratt och glädje.


I Love You Phillip Morris

Fösta officiella bilden från Jim Carreys kommande film. Visst är dset sött när han pussar Ewan McGregor.


RSS 2.0