Guldbaggegalan 2009

Riktigt rolig gala blev det ikväll. Mycket tack vare Johan Glans som höll i det i år. Han skämta om det mesta. Bland annat öste han lovord över Lena Endre (som jag en gång fått en autograf av). För att citera honom korekt så sa han att "Du är Dramatenskådespelerska, filmstjärna och MILF.... Och MILF för er som inte vet det är en förkortning för "mammor man skulle vilja ha sex med.

Även familjen Skarsgård skämtades det med. Gustaf och Billy var där och verkade uppskatta skämtet som löd ungefär så här "Om ni fortsätter som ni gör kommer det år 2070 bara vara Skarsgårds som är på Cirkus och tar emot guldbaggar. Det finns ett litet hot. Familjen Wahlgren. Syntes gjorde Pernilla Wahlgren och Christina Scolin som verkad skratta en hel del åt det klockrena skämtet.

Och Glans avslutning show tillsammans med Björn Gustafsson är något man sent kommer att glömma. Det blev ett Abba medley som hyllning till all succé med Mamma Mia. Och Björn Gustafsson medverkade även i en parodi på Patrik 1.5 som var rolig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0